تاریخ انتشار : چهارشنبه 7 خرداد 1404 - 12:21
کد خبر : 132993

جابه‌جایی بیش از ۱.۶ میلیون تن کالا در گیلان طی دو ماه نخست سال جاری

جابه‌جایی بیش از ۱.۶ میلیون تن کالا در گیلان طی دو ماه نخست سال جاری
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان گیلان از جابه‌جایی یک میلیون و ۶۳۱ هزار تن کالا و صدور بیش از ۱۱۰ هزار برگ بارنامه طی دو ماه نخست سال جاری در استان خبر داد.

جارستان: به نقل از مهر؛ فریبرز مرادی پیش از ظهر چهارشنبه در گفتگویی اظهار کرد: طی دو ماه نخست سال جاری، یک میلیون و ۶۳۱ هزار و ۳۴۶ تن کالا از استان گیلان حمل و جابه‌جا شده است.

 

وی افزود: با بررسی عملکرد شهرستان‌های استان، شهرستان رشت با جابه‌جایی بیش از ۷۵۴ هزار تن کالا رتبه نخست را کسب کرده و پس از آن شهرستان‌های انزلی، رودبار و سیاهکل به ترتیب رتبه‌های دوم تا چهارم را به خود اختصاص داده‌اند.

 

مرادی با اشاره به اینکه عمده کالاهای جابه‌جا شده شامل انواع فولاد، سیمان و تولیدات کارخانجات شهرک‌های صنعتی استان است، تصریح کرد: در حال حاضر ۹ هزار و ۱۵۳ راننده حمل و نقل کالا با ۶ هزار و ۷۲۳ دستگاه ناوگان فعال در حوزه حمل و نقل کالای استان مشغول به فعالیت هستند.

 

وی همچنین گفت: تعداد ۱۶۵ شرکت حمل و نقل کالا در استان گیلان فعالیت می‌کنند.

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.